Sen Doğmadan Önce (2013)



  Margaret Mazzantini’nin ‘Venuto Al Mondo’ adlı romanından uyarlanan bir film ‘Sen Doğmadan Önce' Filmin ilk sahnelerinden birinde Penelope Cruz, oldukça yaşlı birisi olarak karşılıyor sizi, yapılan makyaj o kadar müthiş ki ‘nasıl da yaşlanmış’ dedirtecek gerçeklikte.
  Sonradan filmi izlerken pek çok geri dönüşler olduğunda yeniden Penelope´nin genç halini görebiliyorsunuz. İlk başta aşk filmi olarak görünse de Bosna savaşının insanlar üzerinde bıraktığı yıkıcı etkiyi içinizde hissedebileceğiniz bir film.. Herkesin kendince çok farklı pay çıkarabileceği bir film…Bazı izleyenler için sevdiği erkeğe, ona benzeyen bir çocuk vermek için deneyen, çabalayan ve sonunda kısır olduğunu öğrenerek yıkılan bir kadın. Bazıları için kadının bunca fedakarlığına rağmen bebek yapabileceği kadının peşinden koşan adam.    
  Filmin son 10 dakikası içinize dokunan ve gözyaşlarınıza yenik düşeceğiniz dakikalar olabilir. Kısacası kesinlikle izlemenizi öneririm, özellikle filmde Penelope Cruz ile başrol almayı başarmış Saadet Işıl Aksoy da oyunculuğunu oldukça geliştirmiş.



Category:
Paylaş
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...